انجمن علمی حسابداری دانشگاه علم و فرهنگ کارگاه تخصصی حسابداری بازار کار را برگزار می‌کند

کارگاه تخصصی حسابداری بازار کار

✅ انجمن علمی حسابداری دانشگاه علم و فرهنگ در راستای برنامه های خود و همچنین افزایش دانش و تجربه دانشجویان رشته حسابداری در زمینه نرم‌افزارهای حسابداری جهت ورود به بازار کار، اقدام به برگزاری کارگاه تخصصی حسابداری بازار کار نمود که کلاسهای این کارگاه همچنان ادامه دارد.

✳️ تصاویر زیر مربوط به دومین جلسه این کارگاه آموزشی است که در روز چهارشنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ طی ۳ کلاس ۲ ساعته در دفتر گروه نرم افزاری سپینا برگزار شد و آقای سعید مرادی دبیر انجمن حسابداری مسئولیت آموزش نرم افزار حسابداری و مفاهیم تخصصی بازار کار را به عهده داشتند.
✳️ ضمن سپاس فراوان از گروه نرم افزاری سپینا که هزینه های برگزاری این کارگاه و تامین فضا و امکانات را بر عهده داشتند، از دانشجویان عزیزی که در این کارگاه حضور پیدا کردند کمال تشکر را داریم.

✅ امیدواریم بتوانیم در راستای توانمند سازی شما دانشجویان عزیز گامی موثر برداریم.

‼️لازم به ذکر است سایر دانشجویان حسابداری نیز می توانند جهت ثبت نام در این دوره با دبیر انجمن در ارتباط باشند.👇👇

@saeedmoradi1370

دانشکده علوم انسانی, [06.01.24 10:54]

✳️ تصاویر زیر مربوط به این کارگاه آموزشی است که در روز چهارشنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۲ طی ۳ کلاس ۲ ساعته در دفتر گروه نرم افزاری سپینا برگزار شد و آقای سعید مرادی دبیر انجمن حسابداری مسئولیت آموزش نرم افزار حسابداری و مفاهیم تخصصی بازار کار را به عهده داشتند.

@saeedmoradi1370